De studie Fysiotherapie ben ik in 2010 aan de Hogeschool van Amsterdam begonnen en heb ik in 2015 succesvol afgerond. Als fysiotherapeut ben je een belangrijke schakel in het genezingsproces van de patiënten. Je onderzoekt, voorkomt en/of behandelt de lichamelijke problemen van de patiënten, zodat men weer zo goed mogelijk hun dagelijkse activiteiten kunnen uitvoeren.

Dit zorgt voor veel uitdagingen om de patiënt zo optimaal mogelijk te helpen. Door de diversiteit aan mogelijke klachten vereist iedere patiënt een andere aanpak en een uniek behandelprogramma. Dit is iedere keer weer een nieuwe uitdaging!

Mijn ervaring heb ik vooral opgedaan op het gebied van revalidatie. Zo heb ik kort gewerkt in het Rode Kruis Ziekenhuis in Beverwijk en heb ik stagegelopen in een sportrevalidatie centrum in Almere. Naast mijn werkzaamheden in deze praktijk werk ik momenteel ook als fysiotherapeut in het Geriatrische Revalidatie Centrum Flevoburen in Almere.

De afwisseling tussen dit centrum en deze praktijk vind ik erg leuk omdat het een andere aanpak en behandeling bij de patiënten vereist.

Voor mijn verdere ontwikkeling als fysiotherapeut volg ik diverse cursussen en congressen. Ik heb bijvoorbeeld de Ganganalyse en Looptraining cursus afgerond en ga ik elk jaar naar het Orthopedie Symposium van het Flevoziekenhuis.

Leuk om in deze overzichtelijke praktijk te werken waar de patiënt centraal staat!

 

BIG-nummer: 59919868204
CKR: 419680
AGB-code: 851884

Foto_Anouk