De diëtist is er voor alle voedingsvragen. In een persoonlijk advies help ik cliënten op weg naar de meest geschikte voeding (in verband met een medische reden of als preventie om gezond te blijven) met aandacht voor het eetgedrag, leefstijl en beweegpatroon.

Gezond eten is de basis voor een gezond leven. Het speerpunt binnen de praktijk is om samen met de cliënt een behandelplan op maat te maken, in te passen in de leefstijl en hiermee de gezondheid te verbeteren.

Ik werk daarvoor samen met huisartsen, specialisten, praktijkondersteuners, fysiotherapeuten, verloskundigen en apothekers.

In de praktijk begeleid ik cliënten met Overgewicht en Obesitas (Volwassenen/kinderen), Bariatrische chirurgie, Diabetes Mellitus , Zwangerschapsdiabetes,  Ondergewicht en Ondervoeding, Maag-, darm- en leverziekten (ziekte van Crohn, Colitis ulcerosa, diverticulitis, Prikkelbaar darm syndroom), Hart- en vaatziekten (hoog cholesterol, hartfalen, hoge bloeddruk), COPD , Voedselovergevoeligheid (allergie/intolerantie) en kwetsbare ouderen.

Dieetadvies in combinatie met een beweegprogramma voor COPD en Diabetes Mellitus is binnen de praktijk mogelijk.